HISTORIJA FIRME

Preduzeće Centrosolar je tokom 19-godišnjeg uspješnog poslovanja postalo ime kojem se s povjerenjem obraća veliki broj klijenata u trenutku kada se upuštaju u avanturu instaliranja centralnog grijanja.

Otvaranjem novih prodajnih prostora, uspješno je izgrađen prepoznatljiv imidž i tradicija kvalitete, temeljeno na velikom broju zadovoljnih klijenata. Uspješno poslovanje rezultiralo je povećanjem posla, omogućili su i stvorili potrebu za rastom broja zaposlenih pa firma danas ponosno u svom timu broji 12 zaposlenih.

Pažnju koju firma posvećuje kvalitetnom i profesionalnom odnosu s klijentima i poslovnim partnerima prenosi i na svoje zaposlenike. Zahvaljujući osviještenom i kontinuiranom ulaganju u edukaciju zaposlenih , firma Centrosolar postala je sinonim za kvalitetu i zadovoljstvo klijenata.

MISIJA

Razvijanjem originalne ponude i vlastitih proizvoda visoke kvalitete, te osluškivanjem tržišta pružiti raznovrstan i cjenovno prihvatljiv asortiman, a pri tome biti usmjereni na najvažniji element uspješnog poslovanja- kvaliteta prodajnog asortimana i zadovoljstvo naših kupaca.

VIZIJA

Kao tržišni lider zadržati i očuvati vodeću poziciju s najboljom i najširom ponudom kupaonske i sanitarne opreme, opreme za grijanje i ostalog popratnog materija

DOKUMENTI

Fun ones, nerdy ones, annoying ones, and of course, the best cell phone tracker mario.