Klima uređaji, vodič, savjeti

Za komfor je potrebno malo i još manje!

  • Wi-Fi UPRAVLJANJE KLIMA UREĐAJIMA SA UDALJENE LOKACIJE

Ovo je odlična prilika za još veći komfor!

Zahvaljujući modernoj tehnologiji imamo mogućnost da upravljamo klima uređajem sa udaljene lokacije i time sebi pružamo potpuni komfor.

Rasprostranjenost Wi-Fi tehnologije te razvijanje moderne i funkcionalne digitalne tehnologije i aplikacije za pametne telefone stvorili su sve potrebne uslove za upravljanje klima uređajima sa udaljene lokacije.

Zar ne mislite da je ljepše vratiti se kući u dom koji je „sam“ postigao željenu temperaturu? Uz sve to trošak računa za električnu energiju se neće promijeniti. Zvuči nevjerovatno, zar ne?

Dodatna zanimljivost je i to što putem aplikacije preko koje upravljate u svakom trenutku možete vidjeti da li je klima uređaj upaljen ili ugašen, kao i u kojem režimu radi.

Zimi zagrijan ili ljeti ohlađen stan kada djeca dolaze iz škole – naravno da može! Neka Vaša djeca budu sigurna jer neće morati sami paliti klima uređaj i na taj način nešto pokvariti. Vi ste ti koji imate apsolutnu kontolu!

  • Kako Wi-Fi modul funkcioniše?

Ugradnja Wi-Fi modula je vrlo jednostavna. Modul je u obliku USB stick-a pa ga je potrebno samo uključiti. 

  • Zašto odabrati 3E klimu?

Zime znaju biti izuzetno hladne, i većinom smo svi na poslu, a djeca u školi. Činjenica da se moramo vratiti u hladan dom stvara nelagodu i nervozu. Ljeti je opet prevruće, kući se vraćamo umorni, gužva na putu nas dodatno usporava i sve što trebamo je da udahnemo svježeg vazduha. To su neki od razloga zašto da izaberete baš ovaj klima uređaj napravljen u Midea firmi i uz njega odgovarajući Wi-Fi modul. 

Tehnologija iz dana u dan napreduje u našu korist i trebamo iskoristiti svaki njen aspekt.

Ako imate neke nedoumice, naše ljubazno osoblje će ih svojim stručnim znanjem otkloniti.